Actualitzat el 27/06/2016

Final Concurs de Música Jove

La cantant de rap, Fanny, i la banda de fusió La Tribu Tabú guanyen el concurs.

A la final en directe també van actuar els grups Remolke del Masnou i Segle XXII de Vilassar de Mar, finalistes de les categories A i B respectivament. El concert es va celebrar dissabte 25 de juny a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de MarEl jurat del 12è Concurs de Música Jove, va valorar la projecció de futur i la bona execució en directe de les cançons dels grups guanyadors de les dues categories, Fanny (hip-hop, El Masnou), en la categoria A. (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i La Tribu Tabú (Fusió, El Masnou), en la B, (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

Els dos grups guanyadors del concurs tindran com a premi la gravació d’una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció de Tomàs Robisco, la distribució de les seves cançons en plataformes digitals, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2017, per al guanyador de la categoria B, La Tribu Tabú.

El Concurs de Música Jove, és una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.