Actualitzat el 30/11/2016

La Tribu Tabú

Guanyadors del Concurs de Música Jove 2016

La Tribu Tabú es va emportar el primer premi del 12è Concurs de Música Jove en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys.


El projecte de La Tribu Tabú va néixer a final del 2015 de la mà del seu cantant, Gerard Canillas, i el teclista, Bernat Mola, tot i que quatre anys abans ja havien començat a treballar les bases del grup. “Ens vam conèixer en unes colònies musicals l’estiu del 2011, i després d’anys d’amistat i de compartir afinitats musicals ens vam trobar amb la necessitat de portar les cançons que componíem junts cap a un format de banda”, explica Mola. Quatre anys més tard començava a caminar una banda amb una idea molt clara: la fusió musical i la barreja d’estils. Segons el teclista, però: “Cada membre del grup té els seus referents, que van des del mestissatge més punk de Mano Negra o The Clash fins a la rumba de Gato Pérez o Dusminguet, passant per un vessant més electrònic i actual”.

La Tribu Tabú opinen que cada cop costa més trobar concerts per als grups emergents: “Moltes bandes no disposen dels recursos per poder donar a conèixer els seus projectes musicals. Pensem que és difícil trobar bolos amb una certa dignitat per als músics, i més encara per als grups joves que ens iniciem en el món de la música”. De moment, el grup va escalfant motors per al 2017 amb un EP amb quatre cançons, fruit del premi del Concurs de Música Jove, i afronta el nou any amb força: “Ara mateix estem centrats a preparar un bon directe. El nostre objectiu és agafar rodatge a l’escenari i començar a donar-nos a conèixer, amb el nou EP com a carta de presentació”.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.