Actualitzat el 13/12/2016

Skai

Guanyadora del Concurs de Música Jove 2016

Amb només 17 anys la cantant abans coneguda com Fanny i ara amb el nom artístic de Skai, es va proclamar guanyadora absoluta del Concurs de Música Jove 2016 en la categoria categoria A, dirigida a grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.


La jove cantant del Masnou, que rapeja des dels 10 anys, comença d’aquesta manera una nova etapa, on espera que aquest premi sigui el principi d’una llarga carrera en el món del Hip-Hop. Hem parlat la cantant maresmenca que ens posa al dia dels seus projectes immediats.

• Quins són els teus inicis musicals? La música sempre m'ha agradat moltíssim, i de tot tipus. Però el rap va apareixer de casualitat. Un cop vaig anar a un taller que es feia al meu poble (El Masnou) sobre aquest tipus de música i vaig atrevir-me a escriure la meva primera cançó. A més, sempre m'ha agradat escriure poesia i bé, al cap i a la fi el rap va lligat amb la poesia.

• Que va representar per tu guanyar el Concurs de Música Jove? Un nou inici. El dia de la final va ser un dels dies més impressionats de la meva vida. Realment va ser una experiència que m'ha donat la confiança que necessitava per creure en la meva música i voler compartir-la al màxim amb tots aquells que vulguin sentir-la.

• Quines són les teves influències dins del món de la música? Jo crec que la meva música neix de mi, amb matissos de molts artistes de manera involuntària o sense adonar-me. A més, la música que escolto i els artistes que m'agraden van evolucionant igual que la meva música. Crec que les influències que es poden veure en les meves cançons es troben en les instrumentals. Són quasi totes molt 'Old School', de rap 'negre' i clàssic, i el que jo faig és adaptar-la a la meva veu i lírica creant així el meu propi so.

• En què t'inspires a l'hora de fer una cançó? Sincerament cada cançó és un univers nou, és a dir, quan escric una cançó és perquè les meves emocions m'ho demanen, és una manera de treure cap a fora el que jo sento. Potser queda massa típic pero realment és cert, ja que he intentat escriure cançons sense motiu i no ha sortit mai res de profit. La clau del que escric es troba en el que visc, només haig de traduïro en rimes i jocs de paraules.

• I totes les composicions són de la teva autoria? Les cançons del repertori en part són meves. Jo faig la lletra però les instrumentals són totes extretes d'internet. És una llàstima però és així, ja m'agradaria trobar un productor que m'ajudés en la tasca de crear les instrumentals per poder aconseguir el meu so.

• Quins projectes tens a curt termini? La meva idea és promocionar al màxim les cançons que he gravat gràcies al Concurs de Música Jove. Tinc pensats dos videoclips i a partir d'aquí intentar trobar més oportunitats per fer concerts. La meva intenció és fer arribar la meva proposta musical al màxim de persones. 

 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.