Actualitzat el 19/06/2014

Concurs de Música Jove

Ja està oberta la inscripció de la 10a edició d'aquest certamen dirigit als nous valors musicals del Maresme

Les antigues Beques de Música Jove canvien i es transformen en el Concurs de Música Jove en la seva desena edició. Aquesta inciativa promoguda pels departaments de Joventut dels ajuntaments d’Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar intenta dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells de les localitats que l’organitzen.
El termini d'inscripció s'ha ampliat fins el dia 10 de juliol del 2014, i es publicaran els artistes preseleccionats el dia 14 de juliol, i els finalistes el 18 de juliol.Millorar la formació musical dels músics novells, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i crear espais d’actuació musical al territori són objectius que formen part de l'ideari del Concurs de Música Jove del Maresme, que es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d’entre 21 i 30 anys. La inscripció estarà oberta fins al dijous 10 de juliol en horari del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de cada municipi organitzador del concurs, i tots els grups i artistes que hi vulguin participar s’hauran de registrar al PIJ de la seva localitat, de manera presencial.
Els noms dels grups preseleccionats es faran públics el dilluns 14 de juliol, i els dels grups finalistes el dia 18 del mateix mes. Els grups o solistes finalistes de cada categoria actuaran el dia 26 de juliol de 2014 en un concert en un espai que determinarà l’Ajuntament organitzador.
Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.
Podeu consultar les bases aquí: Concurs de Música Jove del Maresme.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.