Actualitzat el 10/11/2017

FINALISTES ENDOLLA'T 2017

Dissabte 25 de novembre la Sala Pau Casals de Montgat acollirà la final del concurs

Els grups Howl, Dom Dmain i Lombao, en la categoria A, i Danee Doble.E & The Sample Corp, Goliat i Marc Ràmia, en la categoria B, a la final del Concurs de Música Jove, "Endolla't al So del Maresme 2017" 


El Concurs de Música Jove, "Endolla't al So del Maresme", una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i que pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove ja té els finalistes de l'edició del 2017.

Els grups Howl (Cabrils), Dom Dmain (Montgat) i Lombao (Vilassar de Mar), en la categoria A, dirigida a grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors, i  Danee Doble.E & The Sample CorpGoliat i Marc Ràmia, en la B, oberta a grups de la comarca del Maresme, els components dels quals tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme, són els 6 finalistes de l'Endolla't 2017.

Els premis per als guanyadors de les dues categories són :
CATEGORIA A
- Gravació a Bucbonera Studios de quatre cançons sota la supervisió del productor i enginyer de so Tomàs Robisco durant el mes de desembre de 2017.
- Distribució en plataformes digitals de les quatre cançons.
- Assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de l’edició del 2018.

CATEGORIA B
- 400€ en material musical al millor grup de la categoria B per votació popular durant el concert final

La final, amb entrada gratuïta,  tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a les 21:30h a la Sala Pau Casals de Montgat (Plaça d'Alcanar s/n) 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.