Actualitzat el 27/07/2014

Un Gos Robant i The Rooftops, guanyadors del 10è Concurs de Música Jove

La final en directe es va celebrar dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

A la final van actuar Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).


El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, va celebrar la final del 10è aniversari a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou. Els grups guanyadors, Un Gos Robant, en la categoria A, i The Rofftops en la categoria B, tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.


El jurat del concurs va estar format per Jordi Novell: representant de la revista Enderrock, Tomàs Robisco: Enginyer de so, Productor Musical i Director dels Estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, i Narcís Perich: Músic i cantautor.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.