Actualitzat el 14/09/2015

Concurs de Música Jove 2015

Nova edició del certamen dirigit als nous valors musicals

Els serveis de Joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzen la 11a edició del Concurs de Música Jove, iniciativa dirigida als músics novells d'aquestes localitats.


Els objectius d’aquest concurs són millorar la formació musical dels músics novells, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i crear espais d’actuació musical al territori. Tres punts clau de l’ideari del Concurs de Música Jove, que es divideix en dues categories: A - Joves entre 16 i 20 anys, i B, joves entre de 21 i 30 anys.

L’edició d’ enguany seguirà el format de la darrera edició de manera que els grups i solistes que vulguin participar al concurs podran fer la inscripció directament a la web del concurs.

Un jurat constituït per persones relacionades amb l’àmbit musical valorarà les cançons presentades i seleccionarà els finalistes de cada categoria, que actuaran el dia 28 de novembre en un concert en directe al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils, organitzador del concurs en aquesta edició.
Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de la següent edició, només per als guanydors de la categoria B.

En aquesta edició es tornarà a oferir la possibilitat de participar en un taller de introducció a la indústria musical on els grups i solistes (inscrits o no al concurs) podran conèixer eines bàsiques per poder accedir al món de la música des de diferents vessants (plataformes digitals, entitats de gestió musical, drets d’autor, managements, discogràfiques, sales de concert, aspectes tècnics...)

El termini d’inscripció es tancarà el 30 d’octubre.

Més informació i bases del concurs a: www.enderrock.cat/musicajove

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.