En portada

Guanyadores del 13è Concurs de Música Jove “Endolla’t al so del Maresme”

Lombao

El trio de Vilassar de Mar, Lombao, es va emportar el primer premi de l'Endolla't 2017. Liderat per Clara Lombao, el trio va seduir al jurat del certamen amb la seva proposta de cançó d'autor, folk i clàssica. La seva cantant i guitarrista, Clara Lombao, ens posa al dia de la seva trajectòria en el món de la música, dies abans de gravar el seu primer EP a Bucbonera Studios.

Lombao guanyadores de l'Endolla't

Danee Doble.E & The Sample Corp es van emportar el premi Popular

La final de l'Endolla't 2017, el Concurs de Música Jove del Maresme, es va realitzar el passat dissabte 25 de novembre a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat amb un gran èxit artístic i de públic

FINALISTES ENDOLLA'T 2017

Dissabte 25 de novembre la Sala Pau Casals de Montgat acollirà la final del concurs

Els grups Howl, Dom Dmain i Lombao, en la categoria A, i Danee Doble.E & The Sample Corp, Goliat i Marc Ràmia, en la categoria B, a la final del Concurs de Música Jove, "Endolla't al So del Maresme 2017" 

Endolla't al so del Maresme

El certamen maresmenc allarga el període d'inscripcions fins el 3 de novembre

El Concurs de Música Jove del Maresme és una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i pretén donar suport, promocionar els grups locals de música jovei donar cobertura a la nova generació de músics.

Skai

Guanyadora del Concurs de Música Jove 2016

Amb només 17 anys la cantant abans coneguda com Fanny i ara amb el nom artístic de Skai, es va proclamar guanyadora absoluta del Concurs de Música Jove 2016 en la categoria categoria A, dirigida a grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

La Tribu Tabú

Guanyadors del Concurs de Música Jove 2016

La Tribu Tabú es va emportar el primer premi del 12è Concurs de Música Jove en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys.

Final Concurs de Música Jove

La cantant de rap, Fanny, i la banda de fusió La Tribu Tabú guanyen el concurs.

A la final en directe també van actuar els grups Remolke del Masnou i Segle XXII de Vilassar de Mar, finalistes de les categories A i B respectivament. El concert es va celebrar dissabte 25 de juny a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

Finalistes del 12è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el dissabte 25 de juny a partir de les 21h a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

La cantant de rap , Fanny, i el grup de rock Remolke, tots dos del Masnou, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat Segle XXII de Vilassar de Mar, i La Tribu Tabú del Masnou.

S'amplia el termini del 12è concurs

La convocatòria per participar a la mostra musical s'allarga fins el 24 de maig

El Concurs de Música Jove organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, ha allargat fins el dimarts 24 de maig el període d'inscripcions. 

Concurs de Música Jove 2016

Arrenca una nova edició de la mostra musical del Maresme

Fins el 17 de maig estarà oberta la inscripció per poder participar a la 12a edició del Concurs de Música Jove, organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.
Pàgina 1 de 3
 Següent >