Ràdio Pícnic publica 'Estèreo'

Arriba a les botigues el debut de la banda barcelonina, un disc de pop optimista i vital

| 13/02/2015 a les 07:00h

Un any després del retrobament de Jordi Bardavio (teclats) i Lorena Juste (veu) neix el primer treball de Ràdio Pícnic. Lletres melancòliques, senzilles i positives, un viatge musical amplificat amb tonades pop subtils els ha dut a emprendre un llarg viatge que té com a primera parada Estèreo (Picap, 2015). 
Radio Pícnic Foto: Sed Creativa

El debut de Ràdio Pícnic representa un "viatge personal a Ítaca", tal com afirmen els seus integrants. De moment han posat l'àncora al primer port amb Estèreo (Picap), un disc reposat on la malenconia no fuig de l'optimisme. L'amor a la vida és un tema recurrent en el treball dels barcelonins, com en el cas de "L'astronauta enamorada" i "El viatger oblidat":



"Hem de lluitar per tenir sempre el privilegi de tancar els ulls i somiar. Hi ha una gran claror en la foscor, i un llarg camí darrere la boira", valoren els dos artífexs de la formació. El març del 2014 es van tancar a l'estudi del productor Micky Forteza-Rey per enregistrar Estèreo. Durant el procés de gestació s'han impregnat de molta música, i hi destaca una llarga llista de referents: "La part més fresca de The Beatles, etapa de l'àlbum vermell, o la psicodèlica de John Lennon i David Bowie". 

Arxivat a: Enderrock