Ebri Knight ja crema

'Foc!' està disponible al web del grup

| 23/02/2015 a les 07:00h

El tercer àlbum de la formació, Foc! (Maldito Records), ja està disponible al seu web. Després de conèixer el senzill "La nostra gent", que van avançar el 17 de febrer, els maresmencs fan el seu "cop d'estat musical".
Ebri Knight Foto: Arxiu Enderrock

Ebri Knight
presenten el seu nou treball,  Foc! (Maldito Records, 2015). Aquest és el seu tercer àlbum i es podrà escoltar i descarregar a través del seu web. La data de l'estrena no és casualitat: coincidint amb l'aniversari del cop d'Estat de 1981, volen fer un "cop d'estat musical". 

Després del segon disc, La palla va cara (autoeditat, 2013), que va rebre el reconeixement dels Premis Enderrock 2014 com a millor disc de folk, presenten aquest treball, que ha estat enregistrat als estudis Anòxia d'Argentona entre el 7 i el 15 de gener i mesclat i masteritzat a LaBedoble de Terrassa. 

Foc! consta de 13 noves cançons contundents, amb l'esperit combatiu de sempre, i amb el foc com a element conductor entre totes. El seu folk-rock característic pren força amb un disc que "fa justícia amb el so dels directes". Des del 17 de febrer ja es podia escoltar el primer senzill de l'àlbum, "La nostra gent". 



Ebri Knight presentaran el seu nou disc el 17 d'abril al Festival Strenes de Girona. L'endemà actuaran al 25è aniversari d'Inadaptats, a Vilafranca del Penedès, i el 22 d'abril portaran Foc! a la sala Music Hall de Barcelona, el mateix escenari on fa uns mesos van acomiadar la gira Temps de sega.


Arxivat a: Enderrock