Música de butxaca a El Mini d'Olot

Xevi Pigem y la Casa en Llamas llançarà el tret de sortida

| 28/02/2015 a les 06:59h

Els artistes que habitualment surten a l'escenari acompanyats del seu grup de músics, i que no solen actuar en solitari, tenen l'oportunitat de fer-ho a El Mini. En aquesta edició actuaran Judit Neddermann, Leon Manso i El Sobrino del Diablo, entre d'altres. 

Xevi Pigem Foto: arxiu

El Mini arrenca el proper 6 de març amb el concert de Xevi Pigem y la Casa En Llamas, que estrenen el seu nou LP De desnudos y de desconocidos (Rosalitarecords, 2015).  

El festival va néixer fa cinc anys a Olot amb la idea que els artistes que habitualment actuen acompanyats de la seva banda poguessin fer concerts en solitari. Les actuacions es fan en espais petits amb un ambient intimista, en sales de la ciutat que compleixen aquests requisits, com ara El Torín, l'Ateneu Central, l'Orfeó Popular o el Teatre Principal.

Al cartell de l'edició d'enguany hi ha Adrià Puntí, Xucu-Pà, CanimasJoan ColomoJoana Serrat i Pau Vallvé, entre d'altres, i durarà fins al 28 de març. La programació completa i les entrades dels concerts les trobareu al web del festival.
Arxivat a: Enderrock