Els Amics de les Arts i Txarango al Canet Rock

Pemi Fortuny torna als escenaris amb 'La Banda Impossible' a la cita del Maresme

| 23/02/2015 a les 12:40h

Una vintena d'artistes oferiran 12 hores de música i festa ininterrompuda, 40 anys després de la primera edició. Als ja confirmats La Pegatina, Projecte Mut i Els Catarres s'hi sumen Els Amics de les Arts, La iaia, Lax'n'Busto i la Companyia Elèctrica Dharma, entre altres.
La iaia Foto: Juan Miguel Morales

Més de 25.000 persones van gaudir de la primera reedició de la nova era del Canet Rock. Aquest any es repeteix la cita. El 4 de juliol a Canet de Mar i Arenys de Mar se celebra el 40è aniversari del primer festival, al mateix Pla d'en Sala.    

Els Catarres i La Pegatina, que l'any passat no van poder assistir a la cita per problemes d'agenda, presentaran els seus nous discos. Compartiran escenari amb ells  Projecte Mut, Bikimel, Cris Juanico, Lax'n'Busto, Oques Grasses, La iaia, Joana Serrat i Sanjosex, entre altres. 

D'altra banda reapareixerà als escenaris  La Banda Impossible, un mosaic dels músics més preuats del rock català dels noranta, on se sentiran les veus de  Lluís Gavaldà (Els Pets), Cris Juanico , Quim Mandado (Sangraït), Natxo Tarrés (Gossos), Jofre Bardagí i Pemi Fortuny (Lax'n'Busto), que reapareixerà de manera puntual a l'escenari. Joan Reig (Els Pets), Jimmy Pinyol (Lax'n'Busto) i Martín Rodríguez (Sangtraït) seran a la bateria; Roger Farré (Gossos) al baix;  Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto) i Àlex Reixach (Glaucs) posaran les guitarres, i Eduard Font els teclats. Tots sota la direcció d'Oriol Farré (Gossos) i amb els arranjaments de Toni Xuclà. Encara queda un artista per confirmar i l'organització ha explicat que donarà pistes al llarg dels propers dies per tal que el públic endevini qui serà. 

Per últim, enguany repeteixen escenari Txarango i la Companyia Elèctrica Dharma, en la celebració dels 40 anys de gira. El 26 de juliol de 1975 la Dharma es van estrenar al Canet Rock amb Comediants, i l'actuació d'aquesta edició també la faran acompanyats de la companyia teatral, una cita única i irrepetible. Els Amics de les Arts també hi tornen a ser, i celebraran els 10 anys de tajectòria amb un repertori votat pel públic.

Arran dels problemes de congestió i col·lapse de l'any passat, l'organització ha explicat que incrementarà un 30% els lavabos. D'altra banda, per no fer tan llarga l'espera entre actuació i actuació hi haurà una sessió de DJ per oferir música ininterrompuda. 

Les entrades estan a la venda des del 9 de febrer al web del festival. Per als nens de 7 a 12 anys té un cost de 16 euros, i per als adults, de 35 euros, tot i que hi ha una promoció al web on es poden aconseguir per 32 euros fins al proper dilluns a primera hora.
Arxivat a: Enderrock