La fusió superlativa de 9Son

Escolta en exclusiva el seu segon disc, 'Íssim' (DiscMedi, 2015)

| 24/02/2015 a les 07:00h

Fa uns dies que la cantarella del senzill "Wopepopiero" ja sona, i ara a Enderrock.cat estrenem totes les cançons del segon treball dels barcelonins, Íssim (DiscMedi), un cant a l'optimisme ple d'energia i vitalitat.
9Son Foto: Andreu Robusté

"Frescor i transparència". Aquestes premisses, segons la cantant Carla Gordo, són els eixos a partir dels quals han treballat Íssim (DiscMedi). La frescor és present a cada cançó, ja sigui en el terreny més rumber, de salsa o fins i tot al reggae de "Wopepopiero". Pel que fa a la transparència, no té res a veure amb un exercici contra la corrupció, sinó que en la gestació del disc han tingut en compte totes les opinions dels membres de la banda, que no són pocs.

9Son van debutar amb Obert (DiscMedi, 2013), i prèviament havien temptejat amb l'EP Salsa rumbesco (autoeditat, 2011). Aquest estiu han agafat volada als escenaris i se senten més segurs per defensar Íssim, un recull genuí del so de la banda. Obren el disc amb una carta de presentació, i és difícil no deixar-se portar pel ritme des de "M'exalta el nou" fins a "Vacances". Demà es podrà descarregar a través del seu web, però ja es pot escoltar sencer a Enderrock.cat


A "De sol a sol" hi col·laboren els que ja són uns referents de la fusió, Txarango. A més, també hi apareixen Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) a "El nom del porc", Aupa Quartet, Cantabile i Vicenç Solsona

El proper 28 de març 9Son presentaran la nova remesa de cançons a la sala Apolo de Barcelona, i les entrades anticipades ja estan a la venda. 
Arxivat a: Enderrock