Els Beatles sonen a Barcelona 50 anys després

The Bootleg Beatles tocaran al Sant Jordi Club el dia 3 de juliol

| 03/03/2015 a les 06:59h

En l'aniversari dels 50 anys de l'última visita de la banda britànica a Barcelona, la banda de tribut als Beatles, The Bootleg Beatles, vol recordar aquella data. 

The Bootleg Beatles Foto: Arxiu Bootleg Beatles

Cinquanta anys després del concert dels Beatles a Barcelona, el 3 de juliol del 1965, The Bootleg Beatles vol repetir la cita. El dia 3 de juliol de 2015 DueMusic, amb la col·laboració de Warner Music, presentarà un espectacle al Sant Jordi Club de Barcelona que espera més de 4.600 persones. 

El concert que van fer els Beatles a la Monumental, farà cinquanta anys, va ser el més multitudinari de la seva gira europea del 1965. Havien tocat a París, Lió, Niça, Milà, Gènova, Roma i Madrid en tan sols una setmana, i arribaven a la Barcelona del franquisme. Malgrat la distorsió dels mitjans afins al règim, l'actuació va tenir un gran èxit de públic: es van despatxar les 18.000 entrades posades a la venda. 

La situació política de l'Estat en aquell moment va dificultar l'arribada de la banda britànica: no volien venir, igual que la majoria d'estrelles. Van actuar a tres quarts d'11 de la nit, i van oferir 45 minuts de música, amb dotze temes del repertori que ja havien interpretat al llarg de tota la gira, entre els quals hi havia "Twist and Shout", "She's a Woman, "I'm a Looser" o "I Wanna Be Yout Man". Abans, havien actuat les Beat Chics, Freddie DavisLos ShakersLos SírexMichelThe Modern Four, Trinidad Steel Band i l'Orquestra Florida

La productora DueMusic, especialitzada en tributs a altres bandes, presenta un homenatge al grup de Liverpool en què The Bootleg Beatles estaran acompanyats d'una orquestra simfònica i on també tocaran Los Sirex, que ja van fer de teloners a la visita dels de Liverpool. L'any 2005 ja s'havia fet un projecte similar, en commemoració dels quaranta anys de la visita. 

Les entrades ja estan a la venda aquí i a les agències de Viatges Barceló. 
Arxivat a: Enderrock