Morgat Morgat, Nyandú i Coriolà al LAV Fest

Arriba el festival itinerant de la mà del segell LAV Records

| 27/02/2015 a les 06:59h

El 27 de març comença el LAV Fest, un festival que viatjarà pel territori català i oferirà tres nits de celebracions i música a Banyoles, Barcelona i Torelló amb tres grups de la família. 

Coriolà Foto: Anna Fàbrega i Juan Miguel Morales

De la mà de LAV Records neix el LAV Fest, un festival itinerant que reuneix tres grups del segell. Viatjarà per tot el territori català, i les primeres parades seran Banyoles, Torelló i Barcelona. 

Nyandú
arribarà a la cita amb energia renovada, després de publicar un espetec vital que es prepara la temporada estiuenca, BUM! (Música Global, 2015). Morgat Morgat presentarà el seu primer disc, Salvatge manifest (Temps Records / LAV Records, 2014), i Coriolà celebrarà el primer aniversari d'El debut (Warner Music, LAV Records, 2014). 

Les ciutats no estan escollides a l'atzar: són les de procedència de les tres bandes, i en cadascun dels concerts una farà d'amfitriona i cap de cartell. El 27 de març La Factoria de Banyoles acollirà el festival a casa de Morgat Morgat, el 18 d'abril El Moscou de Torelló serà l'epicentre del festival amb Nyandú al capdavant, i l'última parada serà a Barcelona, a La [2] d'Apolo amb Coriolà com a protagonistes.
Arxivat a: Enderrock