'El Petit Príncep' es fa gran

Els Premis Enderrock 2015 incorporen una nova categoria: millor disc infantil - per a públic familiar

| 01/03/2015 a les 07:00h

El Petit Príncep (Música Global, 2014), l'adaptació d'Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, guanya la primera edició de la categoria de millor disc infantil - per a públic familiar. L'àlbum recull les cançons del musical basat en el conte d'Antoine de Saint-Exupéry.
El Petit Príncep

Amb la direcció musical de Manu Guix, neix la versió en teatre del Petit Príncep. Era un repte complicat: portar a l'escenari una obra d'aquesta magnitud, però el públic de la sala Barts l'ha rebut amb una gran acollida. La votació popular dels Premis Enderrock també l'ha volgut reconèixer, i li ha atorgat la primera edició del premi a millor disc infantil - per a públic familiar.

"L'equip ha treballat amb el cor per presentar una proposta sincera. No em vaig centrar en cap gènere en concret; l'obra conté molta màgia i poesia, i tenia molt clar que volia transmetre aquesta màgia amb les cançons", explica Guix. El disc està format per setze cançons amb una "identitat i colors propis", on tenen cabuda el pop, el jazz i els arranjaments orquestrals, i que vol arribar als més petits i també als grans.

 

L'equip d'El Petit Príncep volia fer un espectacle destinat a tothom, tot i ser familiar, perquè "tots duem un nen a dins", afirma Manu Guix, "cada vegada hi ha un nombre més alt de públic adult que assisteix a l'obra".

No només l'escenografia i el conjunt d'actors que encarnen els personatges és atractiu i modern, sinó que l'espectacle juga amb la tecnologia a través de projeccions i amb un so envoltant que potencia la màgia. Per als que encara no han tingut l'oportunitat de veure-la, l'obra s'ha prorrogat a la sala Barts fins al 8 de març.
Arxivat a: Enderrock