Medalla d'or a l'Orquestra Plateria i a La Salseta del Poble Sec

L'Ajuntament de Barcelona els atorga la Medalla d'Or al Mèrit Cultural

| 26/02/2015 a les 14:59h

L'Ajuntament de Barcelona premia l'Orquestra Plateria i La Salseta del Poble Sec amb la Medalla d'Or al Mèrit Cultural. L'acte de lliurement es podrà seguir en directe a través de la web del consistori. 

Orquestra Plateria Foto: Arxiu Plateria

L'Ajuntament de Barcelona ha atorgat la Medalla d'Or al Mèrit Cultural a l'Orquestra Plateria i a La Salseta del Poble Sec. L'acte commemoratiu tindrà lloc dilluns dia 9 de març al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona a les 19.30 h.

Formada a Barcelona fa més de quaranta anys, l'Orquestra Plateria va gravar el seu primer disc el 1978, amb la idea de fer música de ball dels anys 40, 50 i 60. Des d'aleshores ha publicat 15 àlbums i s'ha convertit en un referent de la música de ball del país. Ara la banda celebra la gira de comiat: el proper 17 d'abril actuarà a Terrassa i l'1 de maig a Cerdanyola, i aviat s'anunciaran més dates d'aqusta última gira.

La Salseta del Poble Sec porta 38 anys de trajectòria a l'esquena, amb ganes de "seguir treballant al servei de les Festes Populars". L'Ajuntament ha decidit premiar-los per la seva contribució a "la recuperació de la democràcia, la festa i els balls de carrer". 

L'acte de lliurament, en directe

Es podrà seguir l'acte de reconeixement a través del web de l'Ajuntament:
 www.bcn.cat/barcelonacultura.
Arxivat a: Enderrock