A la venda les entrades per als Premis Enderrock

Els del Ripollès arrasen a la votació popular i guanyen 4 premis

| 26/02/2015 a les 19:24h

Ja es poden adquirir des d'aquest enllaç les entrades per als Premis Enderrock 2015: la gala dels premis –presentada per Xuriguera i Faixedas– serà el 26 de març al Teatre Municipal de Girona, on actuaran Els CatarresNyandú, Joan Dausà, Núria Graham Senior i el Cor Brutal


La gala de la XVII edició dels Premis Enderrock 2015 - Premis de la Música Catalana se celebrarà el dijous 26 de març al Teatre Muncipal de Girona, per tercer any consecutiu. Aquests guardons anuals valoren els millors artistes, discos i cançons catalans de l’any tant per part de la crítica com de la votació popular, i se celebren des del 2013 a Girona. En total s’han recollit 16.100 vots d’usuaris únics registrats a través del web www.enderrock.cat. (un 14,8% més que l’any passat). La festa anual de la música catalana s'oferirà en directe per ràdios i televisions locals de tot el país gràcies a la retransmissió de La Xarxa.
 
Com a presentadors de l’acte repetiran Carles Xuriguera i Fel Faixedas, amb col·laboracions de personatges vinculats al món musical i de l'espectacle. Els Catarres, Joan Dausà, Núria Graham, Nyandú i Senior i el Cor Brutal, a més d’altres sorpreses, seran els artistes que actuaran a la Nit dels Premis Enderrock 2015. Les entrades per assistir a la gala ja es poden adquirir des d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock