Delafé y Las Flores Azules a Enderrock TV

Rosa-Luxemburg presentaran disc a L'Illa de Robinson

| 02/03/2015 a les 14:59h

Arrenca la setmana amb Delafé y Las Flores, que tanquen gira a l'Apolo, i amb Rosa-Luxemburg, que presenten el seu nou disc al BarnaSants. També sonarà a Enderrock TV un tast de l'últim àlbum de Pere Espinosa i els directes de Fito Luri i del menorquí Leonmanso.

Delafé y las Flores Azules Foto: Ibai Acevedo

Pocs poden presumir de tenir un estil tan propi com Delafé y Las Flores Azules. Amb la seva particular barreja de hip-hop i pop i amb unes lletres optimistes, actuen el 19 de març a la sala Apolo de Barcelona per posar punt i final a la seva gira. Avui seran a Enderrock TV amb la cançó "Intento". Demà serà el torn de Pere Espinosa, que interpretarà "Tornarem a volar", un tast d'Evolució (Satélite K, 2014), el seu últim àlbum.

De personalitat no els en falta: Rosa-Luxemburg presentaran el seu cinquè disc, Teoria de conjunts (Zeppo Records), el 12 de març al BarnaSants. "Solstici" és el tema que es podrà sentir dimecres a El Punt Avui Televisió.

A final d'abril Fito Luri publicarà el seu darrer treball, l'àlbum en directe Reus, La Mussara, Cassiopea, que va enregistrar al Teatre Bartrina. Aquest dijous en portarà una mostra ortarà a Enderrock TV: "Taula per un". Leonmanso és qui tancarà la setmana, amb "Sa cara", un tast del seu segon disc, Jardins de brutes basses (Velomar Records, 2014).
Arxivat a: Enderrock