Un quart de segle de música amb Batall

La productora celebrarà el seu 25è aniversari amb un concert a Valls

| 04/03/2015 a les 06:59h

25 anys després del seu naixement, Batall Produccions vol celebrar-ho amb una gran festa. El 8 de març, al Teatre Principal de Valls tindrà lloc un concert on hi participaran alguns artistes de la casa com Roger Mas, Pi de la Serra o Toni Xuclà.

Roger Mas Foto: Jordi Plana

Ja fa 25 anys que va nàixer Batall Produccions, i des d'aleshores no ha deixat de generar i gestionar tot tipus d'espectacles i propostes culturals. Per celebrar-ho, el proper diumenge dia 8 de març, es farà un concert al Teatre Principal de Valls. L'oficina de producció i contractació ha portat tot tipus d'espectacles arreu del territori català, però també per l'estat Espanyol, per Amèrica del Sud i ha fet gires d'espectacles que han arribat a fer la volta al món.

El concert, que commemorarà el 25è aniversari, estarà ple de sorpreses. El que no serà sorpresa són les actuacions previstes dels artistes de l'oficina: hi seran Roger Mas, Pi de la Serra, Menaix a Truà (Cris Juanico, Toni Xuclà i Juanjo Muñoz), The Hanfris Quartet, Amadeu Casa, Joan Pau Cumellas, MD Saxophone Quartet-David Salleras, Roger Benet i Tandarica Bastard Orkestar

Les entrades per a l'espectacle es poden aconseguir anticipades aquí
Arxivat a: Enderrock