Les conquestes de Teràpia de Shock

Escolta el nou senzill dels garrotxins

| 05/03/2015 a les 07:00h

"100.000 històries" és la primera cançó del disc homònim de Teràpia de Shock. El seu quart disc representa un retorn als orígens del grup, que viu un moment molt dolç. A partir del 10 de març arribarà a les botigues i un mes després iniciaran gira al festival Strenes de Girona. 

Teràpia de Shock Foto: Arxiu Teràpia de Shock

Després de tancar-se als estudis 44.1 de Girona, el nou treball de Teràpia de Shock comença a veure la llum. 100.000 històries (RGB suports, 2015) és el nom que portarà el nou LP, que parla d'esperança i fortalesa, però també d'amor i de festa.

"100.000 històries" també és el nom del primer senzill, una cançó que parla de la quotidianitat, de l'acumulació d'històries que passen en el dia a dia, però que cal agafar-les, explicar-les i viure-les al costat de qui més estimem:



Teràpia de Shock ha tornat als orígens pel que fa a sonoritat. Produït per Marc Usano, el quart treball reprèn el seu rock habitual, amb instruments nous i canvis en la formació: Guillem Soler ha agafat el relleu als teclats per aportar-hi un so més electrònic.

L'àlbum sencer es podrà escoltar el proper dia 10 de març. Un mes després, el 10 d'abril, el presentaran en directe a la sala La Mirona de Salt, en el marc del festival Strenes. Les entrades ja es poden aconseguir aquí
Arxivat a: Enderrock