Setmana ovidiana a Enderrock TV

Els músics recorden Ovidi Montllor a El Punt Avui TV

| 09/03/2015 a les 15:00h

Ja fa vint anys que la veu d'Ovidi Montllor es va apagar, però són molts els artistes que han volgut que la seva música torni als escenaris. Els actes d'homenatge a l'alcoià no s'aturen i Enderrock TV també vol tenir-lo present: Feliu VenturaRefugi, Jordi Montañez, Cesk Freixas i Pau Alabajos posaran veu i música al repertori més emblemàtic del valencià.
Feliu Ventura Foto: Arxiu Enderrock

Demà 10 de març farà vint anys que Ovidi Montllor va marxar de vacances. O això pensava ell, perquè avui és més present que mai. A Enderrock TV, cinc artistes versionaran el cantautor alcoià, en una setmana en què les lletres i la música d'Ovidi se sentiran cada vespre a L'Illa de Robinson.

Feliu Ventura llançarà el tret de sortida amb "Va com va", de l'àlbum A Alcoi (Edigsa, 1974). El cantautor de Xàtiva ja va interpretar la cançó al Cafè del Mar de Mataró en el marc del Cicle de Músiques Tranquil·les i al Casinet d'Hostafrancs, fa una setmana al BarnaSants. "M'aclame a tu" sonarà dimarts de la mà de Refugi. Joan Reig (Els Pets) és qui posa la veu d'aquesta versió, que està inclosa al seu disc Vestits nous (RGB Suports, 2009).

El barceloní Jordi Montañez interpretarà aquest dimecres "La cançó de les balances", inclosa a La fera ferotge (Discophon, 1968) i que més tard va formar part del recopilatori Per sempre (DiscMedi, 1995). Cesk Freixas ja va cantar Ovidi fa nou anys al seu disc Les veus dels pobles lliures (autoeditat, 2006), on també versionava Raimon, Sílvio Rodríguez, Víctor Jara i Bob Marley. El cantautor visitarà Enderrock TV dijous per interpretar "La samarreta", del disc De manars i garrotades (Edigsa, 1977).

"M'aclame a tu" sonarà també a Enderrock TV a càrrec de Pau Alabajos, i servirà per posar punt final a la setmana ovidiana. La versió del cantautor de Torrent forma part del disc #PaualPalau (RGB Suports, 2014), en què celebrava els deu anys de carrera musical amb un concert simfònic al Palau de la Música de València. 
Arxivat a: Any Ovidi