El bon karma d'Okey Ok

Estrenem tres cançons del segon disc, que sortirà a la venda el dimarts 17

| 12/03/2015 a les 17:00h

El quartet barceloní està a punt de publicar Karma (DiscMedi, 2015), la seva segona referència discogràfica. Hereus del power pop i el pop-punk americà, la nova remesa de cançons d'Okey Ok deixa enrere les tonades adolescents de Trencant el gel (DiscMedi, 2012) i s'endinsa en una era més electrònica. A Enderrock.cat en podeu escoltar un tastet: "Electra", "Em fas viure" i "Cor de tinta". 
Okey Ok Foto: Enzo Fotografia



Okey Ok
són molt transparents a l'hora de titular els seus discos. El 2012 van debutar amb  Trencant el gel (DiscMedi), i tres anys després el segell discogràfic torna a confiar en la proposta: "D’alguna manera deixem enrere el pop adolescent i anem cap a un rock més madur tant pel que fa lletres com a estructures i arranjaments. Continua sent una música molt moderna i amb melodies pop, però vestida de manera diferent. Hi ha melodies més menors, més canya, i les lletres són més punyents", valora la banda.  Karma  (DiscMedi, 2015) sortirà a la venda el dimarts que ve, i a  Enderrock.cat  en podeu escoltar un tastet.



Enregistrat a La Atlántida Estudio i produït a quatre mans per Mario Patiño i Edgar Beltri, Karma s'ha 
cuinat a foc lent. "Vam entrar a estudi a meitat de juliol i en vam sortir a final de novembre. Va ser un procés lent perquè volíem que tot quedés perfecte. Estem molt contents del resultat i de la paciència del Mario i l’Edgar, perquè aguantar quatre tios de 19 anys durant quatre mesos no és fàcil", comenten. 


Per acabar d'arrodonir "Electra" i "Cor de tinta" van rebre el suport d'un productor especialitzat en electrònica. Segons Okey Ok , aquestes dues peces "descriuen molt bé el canvi de karma", i de fet són les seves preferides. A "Em fas viure" van convidar un grup de seguidors a l'estudi per gravar els cors i assolir un aire més èpic, una cançó de pop-rock més clàssic. 
Arxivat a: Enderrock