20 anys de Sabor de Gràcia

Presenten el seu nou disc, 'Gitanos Catalans'

| 17/03/2015 a les 07:00h

El 8 d'abril, Dia Internacional del Poble Gitano, Sabor de Gràcia presentarà el seu darrer treball: Gitanos catalans (Picap, 2015). Després d'una trajectòria de 20 anys, la formació rumbera decideix fusionar el seu estil particular amb altres com l'ska o el pop en aquest últim disc, que presentaran el 19 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Sabor de Gràcia amb Txarango Foto: Arxiu Sabor de Gràcia

Amb 20 anys de música a l'esquena, Sabor de Gràcia presenten el seu nou disc el 8 d'abril. No és casualitat: la data que han escollit per presentar Gitanos catalans és el Dia Internacional del Poble Gitano.  

La banda es va formar a final del 1994 de la mà d'Antonio Carbonell, conegut com a Sicus, i en tots aquests anys s'ha consagrat com a grup de referència de la rumba catalana, gràcies a treballs com Tots els colors (DCD, 1996), El mundo baila (K Indústria, 2004) o La cançó amb rumba (Stres Music, 2006). 

Gitanos catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia és un àlbum íntegrament en català, que combina la rumba més clàssica amb estils tan diversos com el pop o l'ska. El nou treball discogràfic està format per 10 cançons inèdites i 5 versions, entre les quals hi ha grans temes com "Boig per tu", en el qual ha col·laborat Pep Sala, "Hope for the Future" amb la col·laboració de Steve Hogarth de Marillion, "D'un temps d'un país" de Raimon, "Pensant en tu" de Peret o "Djelem, Djelen", himne universal gitano.



Per a aquest treball Sabor de Gràcia ha tingut nombroses col·laboracions, entre les quals Las Migas, Francesc Ribera 'Titot' (Brams), Òscar Dalmau i Txarango. El 19 de maig la sala Luz de Gas acollirà la presentació ofical d'aquest llarga durada. Les entrades es poden aconseguir aquí.
Arxivat a: Enderrock