El festival Hard Rock Rising aterra a Barcelona

Hi actuaran Kings of Leon, Juanes i Vetusta Morla

| 21/03/2015 a les 15:00h

Després de 8 anys de vida, el festival Hard Rock Rising ha escollit Barcelona per celebrar l'edició d'aquest any. El parc del Fòrum serà l'escenari de les 16 hores de música en viu, on actuaran Lenny Kravitz, Avicii o Steve Angelo. El cartell encara no està tancat, i l'organització anunciarà més novetats el 28 de març.
Juanes a la roda de premsa de presentació de Hard Rock Rising Foto: Arxiu Hard Rock Rising

La platja del Fòrum serà l'escenari del Hard Rock Rising d'enguany. Després de vuit anys d'història, en què s'havien establert a Londres, el 24 i 25 de juliol el festival de música arriba a Barcelona, amb la platja del Fòrum i el Parc de la Pau de fons. "És realment un privilegi unir la bonica ciutat de Barcelona amb un esdeveniment prèmium de la mà de Hard Rock. Ells han estat un pilar de la música durant molts anys i estem molt contents d'associar-nos-hi en aquest festival", afirma Pino Sagliocco, president de Live Nation a l'Estat espanyol.

Entre els noms que encapçalen el cartell hi ha Kings of Leon, Lenny Kravitz, Juanes, Avicii, Steve Angelo i Vetusta Morla. També hi actuaran els guanyadors del concurs Battle of Bands, que organitza Hard Rock Cafe a escala mundial. El cartell definitiu, però, encara no està complet, i el dia 28 s'anunciarà alguna incorporació més. Durant els dos dies s'esperen 40.000 espectadors.

Les entrades del festival estaran disponibles a partir del dimecres 25 de març a les 10 aquí, però els usuaris registrats a Live Nation les podran aconseguir a partir del 23 de març.

Arxivat a: Enderrock