Ajornats els concerts de Girona Districte Musical

La previsió meteorològica anuncia pluja i mal temps per al cap de setmana

| 20/03/2015 a les 16:00h

Els concerts d'aquest cap de setmana de la programació de Girona Districte Musical se suspenen per la previsió de pluja. Tot i això, la resta d'activitats que tindran lloc la setmana vinent segueixen en peu.  
Girona Foto: Xavier Mercadé 

La XVII edició dels Premis Enderrock va prenent forma a poc a poc. La setmana prèvia a la gala s'ha programat un seguit d'activitats, des de concerts a l'aire lliure fins a entrevistes amb públic. Malauradament, la previsió de pluja i mal temps ha obligat a suspendre les actuacions previstes per a aquest cap de setmana, amb artistes com ara Joan Rovira, Jordi Ninus, Copa Lotus, Quart Primera, Pantaleó, Patch i Bonobos, entre altres. L'organització està treballant per trobar una nova data per a la programació en viu de Girona Districte Musical. 

La resta d'activitats sí que es duran a terme: dilluns 23 hi haurà entrevistes amb públic a Blaumut i Cris Juanico, dimarts 24 a Els Catarres i dimecres 25 a Ebri Knight. La botiga de discos Moby Disk també acollirà, dimarts 24, la projecció del documental Ovidi Montllor. Crònica d'un artista. En aquest enllaç hi trobareu tota la informació detallada de la programació. 
Arxivat a: Enderrock