Concert d'altura a Girona

L'Strenes engega amb un acte històric

| 23/03/2015 a les 14:59h

Girona passarà a formar part de les ciutats que han gaudit d'un concert al terrat d'un edifici. Després dels Beatles a Londres i d'U2 a Los Angeles, un grup encara per revelar sorprendrà a tothom que sigui al Pont de Pedra per gaudir d'aquest acte. Igual en les altres actuacions, se'n farà un videoclip.
U2 a Los Angeles Foto: Arxiu Strenes

El 28 de març engega l'Strenes amb un acte "que farà història". Després dels concerts dels Beatles al terrat dels estudis Apple Records de Londres i d'U2 al terrat del Republic Liquor Store de Los Angeles, Girona passarà a formar part de les ciutats que han acollit un esdeveniment d'aquestes característiques: un grup oferirà una actuació musical de 30 minuts de durada, que es podrà veure des del Pont de Pedra a les 18 h.

El terrat escollit és el de l'Oficina de Turisme de la Rambla, des d'on es divisa la silueta de la ciutat, les casetes de l'Onyar i la Catedral de Girona. De la mateixa manera que es va fer a Londres i Los Angeles, després de la cita es farà un videoclip de l'actuació, que s'estrenarà a la roda de premsa del balanç del festival. 
Arxivat a: Enderrock