Els convidats al bosc de Blaumut

Ja tenim els guanyadors del concurs

| 24/03/2015 a les 07:00h

El primer arbre del bosc (autoeditat) està a punt de ser presentat en directe, dijous 26 de març. Blaumut arriba a l'Auditori de Barcelona amb el seu darrer disc i promet moltes emocions. Des d'Enderrock sortejàvem dues entrades dobles per assistir-hi, i ja en tenim els guanyadors.
Blaumut Foto: Diego Conti

Blaumut
presenta el seu segon àlbum, El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015), a l'Auditori de Barcelona el proper dijous 26 de març a les 21 h. Aquest nou disc, més profund i amb més producció que l'anterior, promet "submergir-nos en un mar d'emocions".

Les noves cançons del gurp barceloní reuneixen la melanconia del pop-folk amanida de tocs clàssics que desperten els sentiments més sincers del dia a dia que els envolta. El pas del temps ("De moment"), el destí ("Amsterdam"), un relat d'alta mar ("Cartes de l'orient") acompanyat de les veus de l'Escolania de Montserrat, són algunes de les cançons del nou paisatge sonor de Blaumut

Fa uns dies vam engergar un concurs on sortejàvem dues entrades dobles per a poder passejar pel bosc del quintet, i entre tots els participants del concurs ja tenim els guanyadors: 

Josep Parra
Gemma Solà

Arxivat a: Concursos