Doble disc d'or per a Txarango

Els dos àlbums de Txarango arriben a les 20.000 vendes

| 24/03/2015 a les 12:00h

Txarango és imparable. Després d'haver-se proclamat guanyador de cinc dels principals guardons dels Premis Enderrock, DiscMedi els ha atorgat dos discos d'or, un per a cadascun dels seus àlbums: Som riu (DiscMedi, 2014) i Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012). La banda es troba enmig de la gira La vuelta al mundo, que l'ha dut recentment a Mèxic i la farà sonar a la Xina el mes de maig. 
Txarango Foto: Arxiu Txarango

És innegable que Txarango viu un moment pletòric. Després d'haver-se proclamat guanyadors de cinc dels principals guardons dels Premis Enderrock (millor disc de pop-rock, millor artista, millor directe i millor lletra de cançó per "Compta amb mi"), han aconseguit dos discos d'or, un per a cadascun dels seus dos àlbums, Som riu (DiscMedi, 2014) i Benvinguts al llarg viatge (DiscMedi, 2012). 

Els dos treballs de Txarango han superat respectivament les 20.000 vendes, i ho han assolit fa poc. El grup, que tot just acaba d'aterrar provinent de Mèxic, aviat farà cap a la Xina, en la seva particular La vuelta al mundo.

Abans de tornar a marxar faran parada a les Borges Blanques (28 de març), al País Valencià, a Madrid i finalment a Barcelona, en el marc de la Telecogresca. L'estiu també serà un no parar per a la banda, que sonarà per tot Europa i deixarà també alguns concerts al Principat. 
Arxivat a: Enderrock