L'aternativa musical valenciana al festival Diània

Hi actuaran Feliu Ventura, At Versaris, Txarango, Smoking Souls i Green Valley

| 28/03/2015 a les 15:00h

La segona edició del festival Diània serà del 2 al 4 d'abril a Ontinyent. Serà un cap de setmana ple d'activitats culturals i esportives, que completaran una desena de grups i artistes que passaran per l'escenari. Oques Grasses, Tardor i Smoking Souls són alguns dels que sonaran al festival. 
Feliu Ventura Foto: Juan Miguel Morales

Ontinyent serà l'escenari del festival Diània del 2 al 4 d'abril. Aquesta segona edició, que torna al lloc on va néixer, té previst acollir més de 4.000 persones. El festival es consolida com una cita per a propostes de la música alternativa valenciana, on es podrà gaudir, a més del concerts, de múltiples tallers, activitats i xerrades.

Feliu Ventura obrirà el cartell al Teatre Etxegaray el dijous 2 d'abril. No serà l'única cita, perquè la vesprada estarà plena de tallers i activitats. 

Divendres i dissabte una desena de grups passaran per l'escenari. Divendres 3 d'abril hi seran Tardor, At-Versaris, Tashkenti, Train To Roots i Oques Grasses. Dissabte serà el torn de Kaoba, La Trocamba Matanusca, Smoking Souls, Green Valley i Txarango, que fa parada en la seva gira La vuelta al mundo abans de marxar cap a la Xina. A més, durant els dos dies hi haurà tallers, xerrades, campionats esportius i activitats diverses. També hi haurà zona d'acampada per als assistents.

El cartell complet dels concerts i altres activitats es poden consultar aquí, i les entrades ja es poden aconseguir aquí.
Arxivat a: Enderrock