El lloc de Sense Sal

Escolta el nou àlbum dels terrassencs, 'Algun lloc al món'

| 26/03/2015 a les 06:59h

Algun lloc al món (Temps Record, 2015) és el nou treball de Sense Sal. En aquest nou disc els terrassencs han decidit explorar noves sonoritats, i es decanten cap a l'electrònica i els ritmes llatins. Tot això sense deixar l'essència pop-folk que els defineix. 
Sense Sal

"L'essència continua sent la mateixa. Creiem que en tots els temes hi ha la marca Sense Sal", expliquen els terrassencs. Després d'El mur encara és alt (Temps Record, 2013) arriba Algun lloc al món (Temps Record), que s'endinsa en el terreny electrònic i de sons llatins. A l'EDR fèiem un avançament d'aquest treball. "Amb les cançons del nou disc estem convençuts que podem plantejar un directe més potent i festiu", afirmen, i prometen un directe fresc. Després d'una seixantena de concerts, i de tancar gira a la sala Nova Jazz Cava de Terrassa, tornen amb un treball que els ha deixat "cent per cent convençuts".



Tornen a l'estudi Wasabi de Cardedeu i tornen a editar amb Temps Record sota la mà de Marc Riera: "És un geni, una ment privilegiada de la música. Hem volgut repetir". A la cançó "Huracà" hi ha col·laborat Alguer Miquel de Txarango. "Un cop elaborada la cançó vam pensar que hi encaixava molt bé la veu de l'Alguer", i el cantant de Txarango "va estar encantat de col·laborar-hi". Algun lloc al món és un treball on es canta als sentiments més universals: "Ens agrada pensar que tot i les diferències, les distàncies i les fronteres, tots estem connectats per les emocions. Som tots iguals independentment del nostre sexe, cultura o societat. Tots som, pensem i sentim, siguem d'on siguem". 

El proper divendres 17 d'abril el Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona acollià la presentació d'Algun lloc al món. Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar aquí. 
Arxivat a: Enderrock