Suspesos els concerts del Born de Cançons i Popcèntric

La Generalitat ha decretat 3 dies de dol oficial amb motiu de l'accident d'avió als Alps

| 25/03/2015 a les 12:30h

Després de la catàstrofe aèria d'ahir, el govern català i l'executiu espanyol han decretat tres dies de dol per honorar les víctimes de l'accident. Dos dels cantants que van participar en l'òpera Siegfried al Gran Teatre del Liceu es trobaven entre les 150 persones que van morir en l'accident. És per això que el món de la cultura anul·la alguns dels actes programats per als propers dies, com ara els concerts de Threejay Trio, Copa Lotus i Francesc Burrull Trio.
Copa Lotus

El Born Centre Cultural ha suspès tots els actes de la graella dels propers tres dies, entre els quals hi havia programada la cita jazzística del cicle Born de Cançons, amb Threejay Trio. La formació de bateria, baix i piano anunciarà noves dates a través de les xarxes socials properament.

Pel que fa a la mostra de Popcèntric en directe, aquest divendres l'espai cultural Arts Santa Mònica obria les portes a Francesc Burrull, un dels artífex del segell Concèntric. El compositor, arranjador i intèrpret havia preparat un repertori en format de trio per reviure l'eclosió del pop català de l'època en clau de jazz. A més, els vilanovins Copa Lotus, que es declaren fidels seguidors del mestre Burrull, havien de tancar la vetllada amb les cançons del debut El Moixó Foguer (RGB Suports). Aquest concert es reprogramarà per al mes de maig.

Dos cantants d'òpera entre els passatgers
El Gran Teatre del Liceu va apujar el teló el passat 23 de març per a l'última funció de Siegfried, una de les obres de la tetralogia de Wagner que ha programat el coliseu barceloní. Oleg Bryjak i Maria Radner van interpretar els papers d’Alberich i Erda. Des de l'organització han emès la seva mostra de condol a través de les xarxes socials, i a les 12 h el personal del teatre s'ha sumat als 2 minuts de silenci en record a les víctimes:
"El Liceu lamenta profundament la mort d’Oleg Bryjak i Maria Radner avui a l’accident aeri de Germanwings. Tots dos..."

Posted by Gran Teatre del Liceu on dimarts, 24 / març / 2015
Arxivat a: Enderrock