Els acords de l'autisme

Es publica un doble disc solidari per conscienciar i sensibilitzar a través de la música

| 02/04/2015 a les 06:59h

Aquesta setmana se celebra el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme, i per aquest motiu arriba a les botigues Tres guitarras para el autismo (Kasba Music, 2015). Produït per Manuel Hernández, component d'Algiva, es tracta d'un doble àlbum que combina guitarra flamenca, acústica i elèctrica, amb més de cent col·laboracions per una bona causa.
Tres guitarras para el autismo Foto: Arxiu

Tres guitarras para el autismo (Kasba Music, 2015) és un doble àlbum, produït per Manuel Hernández, component del grup Algiva. El disc combina la guitarra flamenca amb les textures de la guitarra acústica i la guitarra elèctrica. Ha tingut més de cent col·laboracions, entre els quals hi ha el locutor Justo Molinero o cantants com Juan Magán, La Húngara o La Soles, que viatgen a través de diversos estils musicals. 

El projecte es publica en format de doble disc i pretén conscienciar i sensibilitzar la societat a través de la música i, alhora, recaptar fons per a un total de dotze associacions i fundacions adscrites. El disc ha sortit aquesta setmana en commemoració del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme, i gran part dels beneficis aniran destinats a entitats beneficiàries. 

L'àlbum es podrà adquirir a les diferents associacions i entitats beneficiàries, per internet o als punts de venda físics habituals i a les plataformes digitals.
Arxivat a: Enderrock