La Dharma revela els seus 5 èxits
en directe

40 personalitats trien 20 cançons populars del grup a la revista Enderrock d'abril

| 31/03/2015 a les 07:00h

El rànquing arribarà als quioscos aquesta setmana, i demà el grup presentarà el top 5 en directe a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona dins el cicle Enderrock Sona. 
Companyia Elèctrica Dharma Foto: David Ruano

Grup Enderrock reprèn el cicle de concerts Enderrock Sona, en què els músics de portada són els protagonistes. La Companyia Elèctrica Dharma protagonitza la portada de la revista d'abril, coincidint amb els 40 anys del naixement de la formació. És per això que des d'Enderrock hem demanat a una quarantena de persones del món de la cultura, la política i la societat d'arreu dels Països Catalans que triïn les cançons més emblemàtiques del grup. 

Demà la Dharma presentarà les 5 cançons que encapçalen el rànquing en directe, en un concert-presentació a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. A més, s'estrenarà una cançó inèdita dedicada a Esteve i Josep Fortuny. Les quatre dècades de música de la Dharma els portaran de nou als escenaris en una gira que obrirà la tercera edició del festival Strenes de Girona.

El guanyador del premi Joventut del Sona 9 del 2014, Pantaleó, donarà la benvinguda a la cita i interpretarà les cançons del seu debut, Reina Victòria, que publicarà després de l'estiu. 

La força de la Dharma en directe
El concert-presentació tindrà lloc demà a les 20 h a l'Antiga Fàbrica Damm amb l'actuació de Pantaleó, i les portes s'obriran a les 19.30 h. L'aforament és limitat, i per demanar invitació només cal enviar un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom i cognoms. 
Arxivat a: Enderrock