David Carabén i Anna Roig al Minipop

Del 5 al 7 de juny a Tarragona

| 31/03/2015 a les 06:59h

La cinquena edició del festival per a tota la família acollirà música, dansa, teatre, cinema i artesania. Al cartell hi ha artistes com Núria Graham, Xavi Alias, Ivory o els dijeis residents del Minipop, els Superpandas. El festival vol combinar artistes de prestigi amb nous valors emergents de l'escena pop catalana.
Anna Roig Foto: Arxiu

El Minipop ja té el cartell d'enguany complet. Del 5 al 7 de juny, onze propostes musicals tornaran a fer vibrar el passeig de les Palmeres de Tarragona, que celebra el cinquè aniversari del festival de música per a tota la família. La música no para de sonar-hi, i aquest any estrena un nou espai per a la dansa. 

La música continua com a protagonista d'un festival que reivindica l'oci compartit per a tots els públics. A més, durant els dies de festival també s'hi podrà gaudir de cinema, teatre i, per primer cop, dansa, així com paradetes d'artesans a la fira Minicrafts i 12 tallers creatius que s'ofereixen paral·lelament a les actuacions. 

Ivory seran els encarregats d'obrir el cartell el divendres 5 de juny. Els de Tarragona juguen a casa, presenten la seva proposta de blues rock, i compartiran escenari amb Rombo i Joan Pons. Dissabte 6 de juny serà el torn de Copa Lotus, guanyadors del Sona 9 del 2013; Núria Graham, que arriba amb el primer llarga durada Bird Eyes (Segell del Primavera, 2015); Xavi Alías, interpretarà les cançons del darrer treball La set de la balena (Escafandra Records, 2014); David Carabén, cantant de Mishima, que actuarà en format de trio tot repassant el seu cançoner; els barcelonins The Seihos, que presentaran el segon disc, Farewell (Warner, 2015), i Superpandas, els dijeis residents del Minipop. 

Anna Roig tancarà el cap de setmana i s'estrenarà com a punxadiscos: oferirà una selecció molt personal de cançons franceses i acompanyarà als assistents a l'hora del vermut. 

Els abonaments i entrades del festival continuen amb la seva marca d'identitat de preus populars, i ja es poden aconseguir a través d'aquest enllaç. 

Arxivat a: Enderrock