L'auca d'un cantautor

"Permeteu-me que us convidi, 'perquè vull', com diu l'Ovidi"

| 19/04/2015 a les 15:00h

Joan Vilamala, cofundador, lletrista i músic d'Esquirols, és autor de més de 200 auques que parlen de temes i personalitats de la llengua i la literatura catalanes. Aquest cop ha estat el torn d'Ovidi Montllor, a qui ha dedicat 48 diapositives que repassen la seva trajectòria, ara que fa 20 anys de la mort del cantautor.
Ovidi Montllor Foto: Arxiu Enderrock

La commemoració de l'Any Ovidi, 20 anys després que va marxar de vacances, no s'atura. Aquest cop, de la mà d'una auca que ha escrit Joan Vilamala.

El cofundador del grup Esquirols ha escrit més de 200 auques dedicades, algunes de les quals ha publicat al llibre Cançons, auques i badalls. Una de les que ha publicat recentment és la dedicada al cantautor d'Alcoi, en què fa un repàs a la seva vida, des del naixement en el si d'una família anarquista fins a la mort, en 48 rodolins. L'obra es pot veure sencera aquí.

Les auques publicades parlen de diferents temes i autors de la llengua i literatura catalanes, entre els quals hi ha l'auca de Montserrat Roig, la de Manuel de Pedrolo i la de Joan Vinyoli.
Arxivat a: Any Ovidi