'L'artista, el cantant i el pallasso' tornen a l'escenari

Després de l'èxit a la Garriga i Vic anuncien noves dates

| 02/04/2015 a les 06:59h

Ovidi al cub. Un temps, una estima, una idea és l'espectacle que David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez van estrenar a la Garriga i van portar, per partida doble, a Vic. Després de l'èxit de les tres actuacions, volen seguir portant l'espectacle arreu, i ja en sabem les dates.
David Fernàndez, Borja Penalba i David Caño presenten 'Ovidi al cub' Foto: Lorena Perales

La Garriga va ser el primer escenari que va poder veure Ovidi al cub. Un temps, una estima, una idea. El festival Terra de Sons va acollir l'espectacle protagonitzat per l'escriptor David Caño, el músic Borja Penalba i el diputat per la CUP al Parlament de Catalunya, David Fernàndez: "L'artista, el cantant i el pallasso". El Casino de Vic va ser la segona cita del trio, que havia programat una sola actuació però va repetir l'endemà perquè havia exhaurit les entrades molt ràpid.

Finalment l'homenatge a l'alcoià no s'atura, i han confirmat al seu Twitter que duran l'espectacle arreu durant els propers mesos. El 10 d'abril seran a Olot, el 25 del mateix mes al bar Velòdrom de Sabadell. Al maig passaran per Nou Barris, Ribes, Igualada, i el 30 de maig al Casal Popular de Vilafranca. Aquestes són les dates que han anunciat fins ara.

Arxivat a: Any Ovidi