L'Hora del Pati musical de Breda

L'1 de maig hi actuaran Nyandú, Joan Colomo i Núria Graham

| 15/04/2015 a les 06:59h

A la cinquena edició del festival més íntim de Breda la música anirà a càrrec de Joan Colomo, Núria Graham i Nyandú.
Joan Colomo Foto: Juan Miguel Morales

L'Hora del Pati arriba enguany carregat de noves cançons. La cinquena edició del cicle, se celebrarà als Forns de Breda l'1 de maig, passaran per l'escenari artistes que han presentat novetats discogràfiques recentment. 

Joan Colomo juga a casa: durant molts anys, Breda ha estat el seu lloc d'assaig. El músic del Montseny presentarà el seu últim disc, La fília i la fòbia (BCore Disc, 2014), i l'EP més recent El tennis del futur (BCore Disc, 2015). Colomo pujarà a l'escenari de l'Hora del Pati cinc anys després d'haver format part del cartell de la primera edició.

Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015) és el nou àlbum de la vigatana Núria Graham , que serà als Forns compartint escenari amb Joan Colomo . Tancaran la nit Nyandú , que també han publicat nou àlbum aquest 2015, BUM! (Música Global, 2015). L'energia i la vitalitat dels osconencs tancarà aquesta edició del festival. 

L'Hora del Pati acollirà poc més de cent persones en un espai diferent, una proposta íntima en uns antics forns de ceràmica restaurats. Les entrades es poden adquirir a l' Oficina d'Atenció al Ciutadà de Breda.

Arxivat a: Enderrock