El BarnaSants culmina a Alcoi

La recta final del festival de cançó d'autor aterra al poble natal d'Ovidi Montllor

| 11/04/2015 a les 15:00h

Alcoi serà la seu de la cloenda del BarnaSants, en homenatge a Ovidi Montllor. La ciutat on va néixer el cantautor acollirà dos espectales: El(s) poeta Ovidi, que repassarà una selecció de textos especialment escollits per l'ocasió, i Ovidi Montllor Simfònic. Perquè volem!, on se sentirà per primer cop les cançons d'Ovidi Montllor amb banda simfònica i veus.
Ovidi Montllor Foto: Juan Miguel Morales

El festival BarnaSants posa el punt final a l'edició d'enguany, dedicada a Ovidi Montllor, a Alcoi, el poble natal del cantautor. Allà és on va néixer i créixer, tot i que la seva carrera artística es va desenvolupar en gran part a Barcelona. El dimarts 14 d'abril, coincidint amb el dia de la proclamació de la Segona República Espanyola, tindrà lloc l'acte institucional de l'Any Ovidi El(s) poeta Ovidi.

A l'espectacle hi haurà l'actor Eduard Fernàndez, Eduard Iniesta i Llúcia Vives, que repassaran una selecció de textos escollits per Jordi Tormo i la filla de l'artista, Jana Montllor. Des de l'escenari del Teatre Calderón repassaran alguns dels poemes inèdits que va escriure al llarg de la seva vida, sense oblidar els poemes i les cançons que més coneixem. 

Abans de la cloenda, concretament el 12 d'abril, es presentarà al Teatre Calderón Ovidi Montllor Simfònic. Perquè volem!, a càrrec de la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi i Coral Sant Jordi de Barcelona. Es tracta d'un espectacle multidisciplinar sobre la personalitat i la figura del cantautor. A més s'hi podrà sentir per primera vegada les cançons d'Ovidi amb banda simfònica i veus. 
Arxivat a: Any Ovidi