Ferran Palau s'estrena al Petit Palau

El músic comença la gira del disc 'Santa ferida' el 16 d'abril al cicle BandAutors

| 14/04/2015 a les 07:00h

Dijous 16 d'abril Ferran Palau estrena el seu darrer disc, Santa ferida (Halley Records, 2015), al Petit Palau, dins el cicle BandAutors. L'acompanyarà la seva flamant banda: Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Adriano Galante (Seward) i Jordi Matas (Seward). 
Ferran Palau Foto: Fede Nieto

Santa ferida és el primer treball que edita el segell Halley Records, i es tracta del segon disc del projecte en solitari de Ferran Palau, cantant i guitarrista d'Anímic. Aquesta setmana començarà la gira de presentació, concretament el dijous 16 d'abril dins el cicle BandAutors del Palau de la Música Catalana. 

Malgrat ser el seu projecte en solitari, pujarà a l'escenari acompanyat d'una banda de luxe: Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Adriano Galante (Seward) i Jordi Matas (Seward). Serà la primera vegada que actuaran plegats: "En Jordi Matas és el meu cosí, així que no em resulta difícil treballar amb ell. El seu paper en el disc ha estat crucial, com a músic i productor. Em considero molt afortunat de poder compartir tot això amb ell. I en Joan és una de les persones amb més talent i més apassionades que conec. Tinc molta sort de comptar amb ell!", explica Ferran Palau en una entrevista publicada al número d'abril de la revista Enderrock.

Santa Ferida s'ha enregistrat fins a tres vegades: "Va començar sent una continuació de L'aigua del rierol (Amniòtic Records, 2012), però ha evolucionat. A la meitat de la gravació ja tenia una nova entitat, cosa que em va alegrar i donar impuls." 

Les entrades pel concert del Palau de la Música es poden aconseguir en aquest enllaç, i la resta de concerts de l'artista es donaran a conéixer en breus a la seva pàgina web.
Arxivat a: Enderrock