Ebri Knight i Ítaca Band a Enderrock TV

També hi seran Yacine & The Oriental Groove, Ferran Palau i Anaïs Vila

| 13/04/2015 a les 15:00h

La música segueix sonant a L'Illa de Robinson. Ja de ple al mes d'abril, Enderrock TV porta cinc propostes per a aquesta setmana. Yacine & The Oriental Groove llança el tret de sortida, i ve seguit de Ferran Palau, Ebri Knight i Ítaca Band, amb nous discos sota el braç. Anaïs Vila acomiadarà la setmana.
Ebri Knight Foto: Arxiu grup

La banda liderada per Yacine Belahcene Benet arriba a Enderrock TV i enceta la setmana. Un bosc llenyós (autoeditat, 2014) és l'últim treball de Yacine & The Oriental Groove, que mescla els ritmes nord-africans, el reggae i pop, i del qual podrem sentir un tastet dilluns, amb la cançó "Waalah". 

Santa ferida (Halley Records, 2015) és el darrer disc en solitari de Ferran Palau, i sonarà dimarts de la mà de "Clavells". Ebri Knight també presentaran "La nostra gent", la primera cançó que vam conèixer de Foc! (autoeditat, 2015), i Ítaca Band interpretarà "Torna'm", el dia abans que presentin en directe Temerario (Propaganda pel Fet!, 2015) a la sala Apolo. 

Anaïs Vila tancarà la setmana divendres, presentant Entre els dits (Temps Record, 2015) amb una cançó homònima. És el seu primer disc de cançons pròpies, després d'haver cantat en diversos grups durant gairebé una dècada. 
Arxivat a: Enderrock