La Pegatina estrena "Heridas de guerra"

La banda de Montcada i Reixac publica el primer senzill del nou disc, 'Revulsiu'

| 14/04/2015 a les 14:59h

El 12 de maig sortirà a la venda el cinquè treball de La Pegatina. La nova aventura musical de la banda l'editarà el segell internacional Dro. Després d'anunciar com han batejat la nova criatura i la imatge de la portada, els de Montcada i Reixac presenten el videoclip del senzill "Heridas de guerra".


La música de La Pegatina travessa fronteres. Per al cinquè disc, Revulsiu (Dro, 2015), no només tindran el suport d'un segell discogràfic internacional, sinó que hi han participat un seguit d'artistes amb qui han coincidit a escenaris d'arreu: Ska-P, el raper Rayden, el grup de punk-folk mongol Hanggai, els bosnians Dubioza Kolektiv, l’orquestra japonesa Turtle Island, els osonencs Oques Grasses, el sevillà Capitán Cobarde i la cantant de rap canària Ms Maiko.

Revulsiu ha estat enregistrat a l'estudi Grabaciones Silvestres del músic i productor Marc Parrot. El disc arribarà a les botigues d'aquí a un mes, i la banda ja n'ha avançat el senzill "Heridas de guerra" en forma de videoclip, dirigit per Chobichoba, autor del documental dels deu anys del grup i de la majoria dels seus clips.

Presentacions en exclusiva
La Pegatina oferiran tres concerts en exclusiva per a tothom que compri el disc: el 14 de maig a la sala Joy Eslava de Madrid, el 15 de maig a la sala Salamandra de l’Hospitalet i el 22 de maig a la sala Stage Live de Bilbao.
Arxivat a: Enderrock