Cinc concerts de Serrat al festival Grec

També hi actuarà Senior, Joan Rovira, Els Amics de les Arts, Fred i Son, Xarim Aresté i Coriolà

| 15/04/2015 a les 15:00h

El jazz de Motis-Chamorro Sextet & Young Jazz Band obrirà el Festival Grec 2015. El teatre Grec, la sala Barts i la sala Jamboree són alguns dels escenaris que acolliran les desenes de propostes musicals que ofereix la nova edició.
Joan Manuel Serrat Foto: Juan Miguel Morales
 
Joan Manuel Serrat oferirà cinc concerts dins la programació del festival Grec, del 4 al 8 de juliol. Ismael Serrano presentarà al teatre Grec el seu darrer àlbum, La llamada (Universal, 2014), el 9 de juliol. L'endemà serà el torn de Diego El Cigala, acompanyat de Jaime Calabuch Yumitus al piano, i l'11 de juliol Kyle Eastwood, fill del cineasta, omplirà el teatre. Els seguiran a l'amfiteatre barceloní Yann Tiersen (26 de juliol) i Els Amics de les Arts (30 de juliol).

No serà l'únic escenari on es podrà gaudir de la programació del festival: els Jardins del teatre Grec acolliran Joan Rovira (2 de juliol), Halldor Mar (8 de juliol), Senior (9 de juliol), Esther Condal (16 de juliol), Solà & Estella (17 de juliol), Clara Andrés (18 de juliol), Fred i Son (19 de juliol), Judit Neddermann (25 de juliol), Xarim Aresté (27 de juliol), Coriolà (28 de juliol), Yacine & The Oriental Groove (29 de juliol) i Carla (31 de juliol). 

La sala Barts i la sala Jamboree també seran escenari de múltiples concerts, entre els quals Albert Pla amb Mala Rodríguez, que presentaran l'espectacle Guerra, per partida doble (sala Barts, 13 i 14 de juliol), i els cors del programa Oh Happy Day! In Crescendo i Cantabile (sala Barts, 16 de juliol). L'oferta més jazzística l'acollirà la mítica sala barcelonina de la plaça Reial: Motis-Chamorro Sextet & Young Jazz Band (del 30 de juny al 3 de juliol) dins el cicle La Masia del Jazz, o Myriam Swansol (15 de juliol) dins el cicle Big & Black Jamboree

A banda de la programació musical, el Grec presenta espectacles de teatre i dansa. El cartell sencer es pot consultar al seu web.
Arxivat a: Enderrock