Ventilador Music: 20 anys de 'rock & world'

Los Stompers, Mood i Skizophonic actuaran a la festa d'aniversari de la mítica agència catalana

| 19/04/2015 a les 07:00h

La promotora Ventilador Music celebra el vintè aniversari amb dues festes a Barcelona. La primera tindrà lloc el proper 24 d'abril a la sala Sidecar amb dues bandes del segell i una de convidada. 

Los Stompers Foto: Juan Miguel Morales

Les bandes Los Stompers i Mood encapçalen el cartell del concert amb què Ventilador Music celebrarà el vintè aniversari. La sala Sidecar acollirà una nit de rock i festa que començarà a les 21.30 h. Skizophonic no pertany al segell, però compartirà cartell i escenari amb els altres músics.

El públic no només gaudirà dels concerts durant aquesta primera festa de celebració. Els amants dels discos disposaran d'una paradeta amb material de les bandes per comprar i remenar. Ventilador Music, a més a més, ha organitzat dues jornades per commemorar el seu aniversari. De la segona només han revelat que tindrà lloc a la sala [2] de l'Apolo el 5 de juny i estarà enfocada als ritmes mestissos.  

Els tres grups es caracteritzen per un estil enèrgic amb ritmes rock, pop-rock i folk com a referència. Els barcelonins Los Stompers van iniciar la trajectòria a final dels 90, fins a convertir-se en la més consolidada del cartell. El seu estil va des del postirlandès dels primers temes fins al pop-rock folk de l'últim disc, The Harold Spencers (Ventilador Music, 2013).

Els també barcelonins Mood es mouen des del 2006 amb prestigi internacional a l'escena independent. L'stoner rock, el grunge i el pop britànic donen forma al seu directe intens i potent. Electric Overdose (Ventilador Music, 2014) donarà canya a l'aniversari de l'agència.

Skizophonic
, per la seva banda, són una agrupació de Benicàssim formada a final del 2003. El pop britànic dels 60 marca el seu estil, però sempre des d'un vessant canyer. El seu darrer disc,  Velodrome (Rockaway Studios, 2014), els va portar al FIB i el Palmfest, i també el presentaran a la sala Sidecar.

La discogràfica i promotora Ventilador Music, creada el 1995, dóna veu als grups de músiques mestisses i rock. Amb el lema 'Rock&World', més de 185 bandes hi han publicat els seus treballs, fins a convertir Ventilador en un dels segells més consolidats de Catalunya. El seu vintè aniversari és una mostra de la seva importància, i el concert una data per recordar. Les entrades de la festa ja es poden adquirir mitjançant el següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock