Arriba el Record Store Day

Les botigues de discos, protagonistes de la jornada

| 18/04/2015 a les 07:00h

Barcelona, Lleida i Tarragna són les ciutats catalanes on se celebrarà el Record Store Day. Durant el dia s'ha programat concerts a les diverses botigues de discos, que es convertiran més que mai en el punt de trobada de tots els melòmans. Hi participaran Quart Primera, Ferran Palau, The New Raemon i Renaldo & Clara, entre altres.
Botiga BCore Foto: Arxiu BCore

Aquest matí arrenca el Record Store Day amb múltiples activitats en diverses botigues de discos del territori. L'ocasió és un punt de trobada per als amants de la música, que podran gaudir de propostes ben diverses al voltant de la música. Lleida i Tarragona disposaran d'un espai on s'oferiran diverses activitats, mentre que Barcelona en tindrà vuit, més la festa oficial de clausura de la jornada. 

Més d'una desena d'artistes passaran per l'Apolo Store a partir de les 12 h del migdia i fins a les 22.30 h, entre les quals es podrà escoltar Tom Hagan, Ferran Palau (que repetirà a Discos Revolver, Surco i a La Botiga del Primavera) o Renaldo&Clara. A Revolver Records hi actuarà a primera hora de la tarda The New Raemon. Prèviament ja s'haurà deixat caure a la botiga del segell BCore, on també tocaran Desert i discjòqueis al llarg del dia. A Dead Moon Records o Tupatutupa Records la jornada de punxadiscos serà completa. Quart Primera i Cris Juanico seran alguns dels artistes que visitaran Disco 100. A més, The Penguins presentaran l'espectacle per als més petits Reggae per Xics. Patch o Le Petit Ramon, en canvi, actuaran a Surco. 

Les activitats musicals en aquests espais no seran les úniques, perquè a Discos Revolver i a Surco es presentarà el llibre From a Whisper to a Scream, de David Moreu, que repassa la història de la música soul. En aquesta jornada també es podrà aconseguir un dels 500 exemplars del vinil La maldición de los rockers, que inclou tots els senzills de Los Mambo Jambo.

Grans Records de Lleida serà l'escenari, entre altres, de Mister Jones i La Família Torelli, mentre que a la tarda la música anirà a càrrec de discjòqueis. Harrison Ford Fiesta i La Colònia són alguns dels grups que passaran pel Shiva Music de Tarragona. 

El punt i final del Record Store Day tindrà lloc a la sala [2] de l'Apolo amb les actuacions de Please Wait, Dulce Pájara de Juventud, Ocellot i Albert Code Dj. La programació completa de la jornada es pot consultar aquí.
Arxivat a: Enderrock