Dianna Krall inaugurarà el Festival de Jazz de Barcelona

El proper 26 de setembre s'obre el festival a l'Auditori del Fòrum

| 18/04/2015 a les 06:59h

La cantant i pianista canadenca Diana Krall oferirà el primer concert del 47è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb el qual també presentarà el seu nou disc, Wallflower (Verve Records, 2015).
Diana Krall

El 47è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona comença amb força. Dianna Krall serà l'encarregada d'inaugurar-lo el proper 26 de setembre a l'Auditori del Forum. El Wallflower World Tour portarà a l'artista també per Madrid (22 de setembre), i aquestes seran les úniques dates a l'Estat espanyol. En tots dos xous presentarà el seu nou disc, Wallflower

Dianna Krall segueix amb un estil inconfusible: la seva veu és sensual i potent, però alhora dolça i abraçada pel seu mateix piano. Wallflower, produït per David Foster, es va presentar el passat mes de febrer. La cantant canadenca ha obtingut 16 premis Grammy gràcies a un treball pop amb èxits passats, actuals i un tema inèdit de Paul McCartney, "If I Take You Home Tonight". Tots els detalls preveuen un recital molt especial on segur que sonarà la peça que obre el disc, una versió de "California Dreamin'", dels californians The Mamas and the Papas:



Les entrades per al concert de Diana Krall a Barcelona sortiran a la venda el proper 29 d'abril a les 10 h, a través de ticketmaster.es i doctormusic.com.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Festival de jazz de Barcelona, Diana Krall