Tret de sortida al Blues & Ritmes

Maria del Mar Bonet és una de les figures que actuaran al festival de Badalona

| 18/04/2015 a les 14:59h

Els teatres Principal i Zorrilla de Badalona acullen la nova edició del festival Blues & Ritmes, que tindrà lloc del 18 al 26 d'abril. Un cartell eclèctic amb dues propostes nord-americanes i dues d'essència mediterrània configura l'oferta d'enguany del festival. 
Maria del Mar Bonet Foto: Juan Miguel Morales

El festival Blues & Ritmes torna enguany amb la 26a edició. Els teatres Principal i Zorrilla de Badalona són els espais que acolliran els concerts de dos artistes i dues bandes de referència.

Soleá Morente y Los Evangelistas inauguraran el festival aquest vespre (21 h) al Teatre Principal. La jove promesa de la família Morente vindrà acompanyada d'una banda formada per músics de Los Planetas i Lagartija Nick. El concert estrenarà a Catalunya el primer treball conjunts de Soléa amb els músics, titulat Encuentro.

El diumenge 19 tindrà lloc el segon concert del festival, a càrrec de Sara Watkins, Sarah Jarosz i Aoife O'Donovan . El trio és una de les joves promeses del bluegrass i del folk nord-americà, nominada als Grammy i lloada a diversos mitjans de prestigi. Mai abans havien actuat a l'Estat espanyol, i ho faran a casa nostra, al Teatre Principal de Badalona (21 h).

Daniel Lanois actuarà el dimecres 22 d'abril i oferirà el tercer concert del festival. El conegut productor d'U2 i Bob Dylan presenta el seu nou disc, titulat Flesh And Machine (Red Floor Records, 2014), amb un espectacle audiovisual elaborat amb el suport de la Modern School of Films de Nova York.

La universalitat de la cançó tancarà l'edició del Blues & Ritmes el proper dissabte 25 d'abril amb Maria del Mar Bonet. La cantautora debutarà al festival amb un espectacle produït per l'organització i la pròpia artista. La mallorquina recuperarà un dels seus discos més emblemàtics, Alenar (Ariola, 1977), que conté cançons com ara "Aquest temps de calabruix" o "Es fa llarg esperar", i també peces del seu repertori anterior. 

Tota la informació detallada sobre la nova edició del festival badaloní la trobareu en aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock