Charles McPherson aterra a Barcelona

El saxofonista tenor nord-americà és una de les figures més importants del jazz actual

| 21/04/2015 a les 06:59h

Charles McPherson actuarà a la sala Jamboree els propers 1 i 2 de maig, acompanyat pel trio del reconegut pianista Bruce Barth. Amb més de 50 anys de trajectòria musical i després d'haver col·laborat amb músics com Charles Mingus, el saxofonista oferirà el repertori del seu darrer disc, The Journey (Capri, 2015).
Charles McPherson al festival Dazzle Jazz Denver

Charles McPherson
oferirà una breu gira per Catalunya presentant el seu darrer disc, The Journey (Capi, 2015). El saxofonista actuarà a la sala Jamboree de Barcelona els propers 1 i 2 de maig. En aquestes dues dates, McPherson vindrà acompanyat pel trio del pianista Bruce Bath, format per Jeremy Brown al contrabaix i Stephen Keogh a la bateria.

El saxofonista tenor és una de les figures vives més importants del jazz actual, i fa més de cinquanta anys que circula per l'escena internacional. Charles Mingus, Art Farmer i Sam Jones són alguns dels músics amb qui ha col·laborat al llarg de la seva trajectòria. Fins i tot Clint Eastwood el va agafar per a la banda sonora de Bird, pel·lícula del cineasta que repassa la vida del també saxofonista Charlie Parker.  

McPherson
no només passarà per Barcelona aquest 2015. Lleida també és a la seva agenda. El músic oferirà un concert a la capital del Segrià el proper 28 d'abril a l'Auditori Enric Granados. Les localitats per a aquest concert es poden adquirir a la taquilla del mateix auditori lleidatà. 

Les entrades per al concert que el saxofonista oferirà a la sala Jamboree de Barcelona ja estan disponibles al següent enllaç.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz