Núria Graham i Élena a Enderrock TV

També hi seran Marc Sendra i El Pont d'Arcalís

| 27/04/2015 a les 15:00h

L'última setmana d'abril arrenca a Enderrock TV, i la música no s'atura. En una setmana en què només hi haurà quatre dies d'emissió, perquè divendres 1 de maig és festiu, passaran pel plató la jove promesa vigatana Núria Graham, el cantautor de les Terres de l'Ebre Marc Sendra, els indies Élena i el folk d'El Pont d'Arcalís.  
Elena Foto: Arxiu Music Bus

Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015) obrirà setmana a Enderrock TV amb la cançó homònima inclosa al disc de la promesa vigatana Núria Graham. El músic de Ginestar Marc Sendra actuarà dimarts a L'illa de Robinson, on portarà la cançó "Totes les coses", inclosa al seu últim treball, Sóc (Right Here Right Now, 2015). 

Élena serà el següent d'actuar-hi, amb la cançó "Mil ocells", que la banda indie de Barcelona inclou en el seu darrer disc, Concepte vitrina (Warner Music, 2015). Dijous serà l'últim dia de música a El Punt Avui TV, i El Pont d'Arcalís seran els encarregats d'acomiadar la setmana amb "Les armes de la nostra nació", inclosa en un EP homònim.

Enderrock TV a La Xarxa

A partir d'aquesta setmana l'espai musical també es distribuirà a través de la xarxa de televisions locals i es podrà veure a TV Costa Brava, Vallès Visió, Canal Taronja Central, Canal Blau, Empordà TV, Televisió del Berguedà, RTV l'Escala i TAC 12.
Arxivat a: Enderrock