'Sold out' per a l'inici de gira d'Els Catarres

S'han esgotat les entrades per al concert d'aquest vespre al Sant Jordi Club

| 23/04/2015 a les 11:05h

Els Catarres presentaran Big Bang (Música Global, 2015) aquest vespre al Sant Jordi Club de Barcelona. Són un lloc i una data molt especials per iniciar la gira del tercer disc, i a hores d'ara ja s'han esgotat les entrades. El trio d'Aiguafreda ha anunciat les properes dates de la gira.
Els Catarres Foto: Toni Llobet

La gran explosió d'Els Catarres està a punt d'arribar. El trio d'Aiguafreda acompanyat de la seva banda habitual presenta Big Bang (Música Global, 2015), amb una premissa molt especial: per Sant Jordi al Sant Jordi. Un mes i mig després de la publicació del tercer llarga durada, Els Catarres posaran les seves cançons a les mans del públic, en el marc del Guitar BCN. Hores abans de la cita barcelonina, ja s'han esgotat les entrades per assistir-hi.

Noves dates
El concert al Sant Jordi Club, però, només serà la primera parada d'una llarga gira que portarà l'energia característica d'Els Catarres a la resta de pobles i ciutats del territori. El grup ha confirmat noves dates: Castellbisbal (24 d'abril), Alboraia (25 d'abril), Morella (30 d'abril), Amer (1 de maig), el Morell (2 de maig), Lleida (9 de maig), Ripoll (10 de maig), Sant Boi de Llobregat (15 de maig), Tàrrega (16 de maig), Puig-reig (22 de maig), Sitges (23 de maig) i Cassà de la Selva (29 de maig).
Arxivat a: Enderrock